X

ACHELEACHELE

Beskrivning
Achele vill vara den officiella regulatorn och ansiktet utåt för undervisning i spanska som främmande språk (ELE) i Chile. De vill förbättra kvaliteten på de tjänster som erbjuds i syfte att göra Chile till den självklara destinationen för studenter som läser spanska som främmande språk i Latinamerika.
Fördelar för kunden
För att hjälpa till med att medla mellan parterna innan parterna gör en expressuppgörelse. För att garantera högsta kvalitet för skolornas "kunder" enligt kvalitetsstämpeln stadgar som alla medlemmar följer.
Garanti om skolan går i konkurs
Alla ACHELEs medlemmar garanterar högsta möjliga standard på kurser, boende och relaterade turismtjänster. Dessa garantier är: Alla medlemmar måste: - vara ett officiellt företag som grundats och erkänts enligt chilensk lag - ha det minimum av infrastruktur och resurser som krävs för att kunna upprätthålla kvaliteten på tjänsterna - erbjuda spanskakurser för grupper och individer under hela året, på minst tre olika nivåer. - erbjuda en klar och tydlig kursstruktur, inklusive nivåer, mål, innehåll och metoder i enlighet med elevernas behov. - upprätta och inte överträffa den maximala klasstorleken på högst 10 elever - erbjuda kvalificerade lärare som är infödda talare med tillräcklig utbildning, förberedelser och erfarenhet för att kunna utföra sina arbetsuppgifter - erbjuda regelbundna sociala, kulturella och sportsliga aktiviteter utanför skoltid Studentambassadörer Vid händelsen av att en tvist uppstår mellan en student och skolan och skolan inte kan lösa den omedelbart kan föreningen erbjuda tjänster för tvistlösning. Studentambassadören kommer att ingripa på begäran av studenten och fungerar som auktoriserad tredjepart för att försöka lösa tvisten. Samtliga medlemmar skall acceptera ambassadörens skolrapport.
Reklamationsprocedur
För att begära hjälp vid en tvist med skolan, kontakta defensor@achele.org

Medlemmar av ACHELE (Asociación Chilena de Escuelas de Español)

Tidigare studenters omdömen:

Betyg: 4/5.0

4
(2 utvärderingar av denna språkskola)
Tidigare studenters omdömen:

Betyg: 4.5/5.0

4.5
(63 utvärderingar av denna språkskola)
Tidigare studenters omdömen:

Betyg: 4.1/5.0

4.1
(69 utvärderingar av denna språkskola)
Spara pengar! Exklusiva erbjudanden!
Anmäl dig för att dra nytta av de bästa språkkurserna
Regler och villkorSekretess & cookiesAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehåll